Accountmanager SportCity B2B

Solliciteer nu

Accountmanager SportCity B2B

Ben jij een enthousiaste professional met een commerciële drive? Heb je affiniteit met de fitness- en in het bijzonder bedrijfsfitnessbranche? Dan is SportCity op zoek naar jou!

Wij zijn momenteel op zoek naar een Accountmanager B2B die verantwoordelijk zal zijn voor het opbouwen en onderhouden van waardevolle relaties met klanten in de bedrijfsfitnessbranche.

32 - 40 uur per week · Servicekantoor Amsterdam

Over de rol

Als Accountmanager B2B bij SportCity ondersteun je onze B2B Manager bij alle voorkomende daily business van de afdeling B2B. Onze B2B afdeling focust zich op drie diverse interne producten die jij als Accountmanager samen met de B2B Manager gaat beheren.

In de basis ben je als Accountmanager verantwoordelijk voor het uitbreiden van de huidige samenwerkingen die wij hebben opgezet met andere organisaties en instanties. Maar daaromheen komen ook andere verantwoordelijkheden bij kijken. Je ondersteunt de B2B Manager bij het ontwikkelen en implementeren van een helder verkoop- en marketingstrategie. Daarnaast ben jij dé contactpersoon voor onze partners en voer je de nodige administratieve handelingen uit die bij je werkzaamheden komen kijken.

Waar je nog meer aan werkt:

 • Het presenteren en introduceren van onze producten.

 • Onderhandelen over de overeenkomsten, het opstellen en voorstellen van offertes tot aan het sluiten van de overeenkomst.

 • Vragen en klachten afhandelen vanuit onze partners.

 • Clubmanagers informeren en instrueren over de diverse producten en eventuele toepassingen in de club.

 • Salesprestaties in kaart brengen en presenteren aan de Manager B2B.

Waar zijn we naar op zoek?

Jij bent van nature open, sociaal en communicatief sterk onderlegd. Je weet je communicatiestijl namelijk moeiteloos aan te passen aan de diverse stakeholders. Natuurlijk is het belangrijk dat je commercieel ingesteld bent, dat is tenslotte essentieel in deze rol. Maar we vinden het belangrijk dat je dat kan combineren met de gastvrije en open persoonlijkheid van SportCity. Je behoud goed het overzicht en bent sterk in het signaleren van kansen om nieuwe samenwerkingen op te zetten.
Tot slot beschik je over HBO werk- en denkniveau. Het is geen vereiste dat je een bachelor diploma hebt behaald. Wij geloven in de kwaliteiten die iemand meebrengt en bieden jou de ruimte om te leren on-the-job.

HI, WIJ ZIJN SPORTCITY 👋

Wij staan voor meer bewegen en zijn jouw sportclub om de hoek.

We werken met meer dan 2.500 collega's iedere dag opnieuw aan een stukje 'meer sport in je City'. En dat doen we niet alleen vanuit de club maar ook vanuit ons Servicekantoor in Amsterdam Zuidoost.

De huiselijke en open sfeer die we op onze clubs creëren, vind je ook terug op ons Servicekantoor. We zijn een jonge, dynamische en energieke organisatie en worden blij van blije leden. Tegen een potje tafeltennis of squash zeggen de meesten geen nee. Ben je niet zó sportief? Ook de minder sportievelingen onder ons voelen zich hartstikke thuis bij SportCity.

Wat wij jou bieden

 • 💸 een startsalaris tussen €2.500,- en €2.800,- bruto o.b.v. 40 uur per week, gebaseerd op jouw kennis en werkervaring;

 • 😊 een open en gezellige bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is bij een sportieve en jonge organisatie;

 • ✈️ 25 vakantiedagen per jaar, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw;

 • 🏋️ sporten in meer dan 100 SportCity clubs;

 • 🚙 gratis parkeren, maar ook op loopafstand van station Holendrecht;

 • 🚗 poolauto beschikbaar indien nodig;

 • 🏠 mogelijkheid om 40% van de week ook vanuit huis te werken;

 • 🚍 reiskostenvergoeding;

 • 🍎 elke dag vers fruit of andere snacks;

 • 💻 natuurlijk een laptop en E-SIM van ons;

Kom je bij de club?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Met vragen of twijfels kun je terecht bij onze Recruiter, Palma Ljubica via sollicitatie@sportcity.nl.