Allroundmedewerker SportCity Utrecht Leidsche Rijn Centrum

Solliciteer nu

Allroundmedewerker SportCity Utrecht Leidsche Rijn Centrum

Bij SportCity Utrecht Leidsche Rijn Centrum zijn we op zoek naar een Allroundmedewerker om ons team te komen versterken.

Oproepkracht · SportCity Utrecht Leidsche Rijn Centrum

Over de rol

Jouw energie is aanstekelijk. Jij bent onze flexibele kracht met soms ook vaste uren op de club. Daarnaast ben je zo nu en dan bereid om extra te werken. Als Allroundmedewerker ben je een echte ‘motivator’. Door je gastvrijheid en openheid voelen onze leden zich welkom en ondersteund.

Hoe ziet je dag op de club eruit?
Als Allroundmedewerker zorg jij ervoor dat de leden zich thuis voelen op de club. Jij snapt dat dat gevoel voor ieder lid anders kan zijn. Je kent de club op je duimpje. Je ondersteunt en coacht onze leden of ze nu student, powerlifter, moeder, pensionado, vriendenclub, bankmanager of wat dan ook zijn. Jij voelt precies aan wat deze leden nodig hebben. Samen met het team zet je net die extra stap om ervoor te zorgen dat onze leden de club binnenkomen én verlaten met een glimlach.

Wat breng je mee?
Je verwelkomt bezoekers op enthousiaste, gastvrije en spontane wijze. Je geeft potentiële leden rondleidingen, informeert en enthousiasmeert over de voordelen van een SportCity lidmaatschap en wat het voor hen kan betekenen. Je houdt de sfeer, veiligheid en hygiëne op de club goed in de gaten.

Je hebt veel contact met onze leden; daarom zijn communicatieve vaardigheden belangrijk. Lichte administratieve werkzaamheden zijn voor jou geen probleem. Ben je in het bezit van een sportdiploma of certificaat zoals Sport & bewegen, Fitvak A, AALO o.i.d., dan is dat mooi meegenomen. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de fitnesswereld. Je woont bij voorkeur binnen een straal van 15 kilometer van de club.

Teamplayers en sfeermakers
Met je team maak je van de club een ontmoetingsplaats. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Waar ruimte is voor een praatje, waar mensen elkaar leren kennen. Die sociale rol past bij jou. Je legt snel contact en mensen stappen makkelijk op je af met vragen of voor advies. Of zomaar een gesprekje in de Lounge, want daar maken we ook graag tijd voor vrij.

Met de SportCity Academy groei je door!
Je krijgt bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen. Als Allroundmedewerker kun je doorgroeien naar Clubmedewerker, en daarna kun je het Fitvak A- en B-diploma halen en trainingen volgen zoals FunXtion en Les Mills-instructeur. Bij SportCity werk je aan je toekomst. 

Wat we jou als Allroundmedewerker bieden

  • een leuke baan bij een jonge, sportieve organisatie;

  • een open bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is;

  • toffe doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Clubmedewerker, PT-er of Clubmanager;

  • als je 21 jaar of ouder bent, ontvang je een salaris van € 1995,- bruto per maand op basis van 40 uur. Onder de 21 jaar geldt een leeftijdsschaal

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Allround medewerker? Dan horen we graag van je!