Assistent Clubmanager SportCity Regio Tilburg

Solliciteer nu

Assistent Clubmanager SportCity regio Tilburg

Wij zijn in regio Tilburg op zoek naar een Assistent Clubmanager om ons team te komen versterken.

32 uur per week · Regio Tilburg

Over de rol

Bij SportCity word je onderdeel van een club enthousiaste mensen met passie voor hun vak. We zijn echte teamplayers, vieren samen successen en maken ruimte voor inbreng op alle niveaus. Samen met het team zet je net die extra stap om ervoor te zorgen dat onze leden de club binnenkomen én verlaten met een glimlach.

Wij zijn op zoek naar een Assistent Clubmanager

Jij bent er medeverantwoordelijk voor dat alles op rolletjes loopt in de club. Dat je team én onze leden tevreden zijn. Als Assistent Clubmanager bij SportCity ben je de rechterhand van de Clubmanager en je vervangt deze in zijn of haar afwezigheid. Ook denk je mee over het groepslessen- en specialistenaanbod. Samen laten jullie de club groeien en zetten de schouders eronder om commerciële doelen te behalen. Je bent in constante dialoog met de Clubmanager over de resultaten. Je ziet dit als een belangrijk onderdeel van je functie en als een leuke uitdaging!

Jouw rol in het team

Voor jou, als Assistent Clubmanager, staat het coachen van je teamleden bovenaan je prioriteitenlijstje. Je motiveert je teamleden optimaal en zorgt ervoor dat de leden zich thuis voelen op de club. Goed contact met de leden is heel belangrijk daarom sta je veel ‘op de vloer’ en breng je het merendeel van je tijd met hen door in de fitness en de lounge.

Wat vinden we belangrijk?

Je bent van nature gastvrij en je hebt een gezonde commerciële instelling. Je denkt in kansen bij het laten groeien van de club. Je ziet het als jouw taak om de leden hartelijk te ontvangen, fysiek te ondersteunen en mentaal te motiveren. Is hospitality jouw ding en heb je een afgeronde mbo-opleiding? Mooi! Dat is het soort ervaring waar we naar op zoek zijn. Feeling met het aansturen van een team en het motiveren van collega’s is een pré. Omdat we 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend zijn, verwachten we enige flexibiliteit. Je vindt het vanzelfsprekend dat je ook in de avonden en soms de weekenden werkt. Werkervaring binnen de Fitness is een pré.

Team SportCity groeit dóór!

Werken aan je ontwikkeling kan ook bij ons. Als Assistent Clubmanager neem je deel aan ons loopbaanpad én kun je meedoen aan cursussen en trainingen van de SportCity Academy. Vertellen we je t.z.t. graag meer over.

Barst je van de energie en sta je erom bekend dat je met half werk geen genoegen neemt? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wat we jou als Assistent Clubmanager bieden

  • een leuke baan bij een jonge, sportieve organisatie voor maximaal 32 uur per week;

  • een open bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is;

  • toffe doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Clubmanager;

  • sporten in onze clubs;

  • ontwikkelmogelijkheden via onze eigen academy;

  • een bruto salaris tussen de € 2400,- en € 2600,- per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van je werkervaring).

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Assistent Clubmanager? Dan horen we graag van je!