Citymedewerker SportCity Nijmegen

Solliciteer nu

Citymedewerker SportCity Nijmegen

Word jij onze nieuwe collega bij Sportcity Nijmegen? Kom bij ons team en help mee aan een bruisende en gastvrije sportomgeving voor onze leden!

Oproepkracht · SportCity Nijmegen

Over de rol

Als Citymedewerker ben je onze vliegende keep. Je bent dan ook overal inzetbaar. Soms als flexibele kracht en anders met vaste uren op de club. Als Citymedewerker ben je een echte mensen-mens. Door jouw gastvrijheid en openheid voelen onze leden zich welkom en thuis op de club.

Op een werkdag maak je regelmatig een rondje door de club en zorgt ervoor dat de sportvloer en de lounge er netjes bij staan. Met veel enthousiasme ontvangt je de leden en informeer je potentiële nieuwe leden over de abonnementsmogelijkheden. Ook kunnen de leden met vragen en problemen altijd bij jou terecht. Daarnaast voer je de nodige schoonmaakwerkzaamheden zodat de hygiëne van de club op en top is. Samen met het team zet je net die extra stap om ervoor te zorgen dat onze leden de club binnenkomen én verlaten met een glimlach.

Met de SportCity Academy groei je door!

Je krijgt bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen. Werk je ongeveer 16 uur of meer per week op de club? Dan kan je bij onze SportCity Academy het Fitvak A- en B-diploma halen. Je kan daarnaast ook andere trainingen volgen tot bijvoorbeeld Health Coach of Groepslesinstructeur. Wil je juist doorgroeien binnen de organisatie? Dan kan je de volgende stap maken naar Assistent Clubmananger!

Herken jij jezelf hierin?

  • Het enthousiasme spat er bij jou vanaf!

  • Je legt snel contact en mensen stappen makkelijk op je af.

  • Je bent alert en kan goed het overzicht behouden.

  • Affiniteit met de sport- of hospitality branche is een pré.

  • Flexibiliteit. Je bent bereid om in de avonduren en weekenden te werken.

HI, WIJ ZIJN SPORTCITY 👋

Wij staan voor meer bewegen en zijn jouw sportclub om de hoek.

We werken met meer dan 2.500 collega's iedere dag opnieuw aan een stukje 'meer sport in je City'. En dat doen we niet alleen vanuit de club maar ook vanuit ons Servicekantoor in Amsterdam Zuidoost.

Onze leden volgen wekelijks honderden groepslessen, relaxen in de sauna en ontmoeten elkaar in de lounge. SportCity is een van de grootsten in de Nederlandse Sportbranche en we durven ook wel te zeggen dat we een van de gezelligste zijn!

Tussen het werken door zijn we dol op een potje tafeltennis, we komen elk kwartaal samen voor de landelijke SportCity-dagen én doen net dat beetje extra voor elkaar.

Wat we jou als Citymedewerker bieden

  • 💸 een bruto maandsalaris van €2371,20 als je 40 uur per week werkt en 21 jaar oud bent. Onder de 21 jaar geldt een salarisschaal.

  • 😊 een open en gezellige bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is bij een sportieve en jonge organisatie;

  • 🚀 toffe doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld; PT-er, Groepslesinstructeur of (Assistent) Clubmanager;

  • 🏋️ sporten in meer dan 100 SportCity clubs;

Solliciteren

Wil je ons team komen versterken als Citymedewerker? Dan horen we graag van je!