Cloud Applicatie Specialist

Solliciteer nu

Cloud Applicatie Specialist

Ben jij klaar om jouw IT-skills in te zetten voor SportCity? We zoeken een enthousiaste IT-er die de digitale ruggengraat van onze faciliteiten versterkt!

32 uur per week · Servicekantoor Amsterdam

Over de rol

Als Cloud Applicatie Specialist bij SportCity ben je dé verantwoordelijke op het gebied van het onderhouden en integreren van ons applicatielandschap. Wij gebruiken bij SportCity naast verschillende SaaS Cloud solutions, ook een on-premise infrastructuur. Doordat wij in een dynamische omgeving werken is databeheer en integratie tussen de SaaS platformen en on-premise applicaties een leuke uitdaging waar jij als Cloud Specialist je tanden in kan zetten. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de ontwikkelingen, het testen en implementeren van nieuwe functionaliteiten. Maar ook de activiteiten rondom wijzigingen in deze applicaties en daarbij begeleid je de gebruikers bij de implementatie van nieuwe versies. 

Verder ben jij bezig met...

 • Het naslagwerk opmaken en up to date houden;

 • De day-to-day business waaronder het oplossen van de binnenkomende incidenten en het monitoren van het functioneren van onze applicaties;

 • Beheer activiteiten routinematig uitvoeren zoals het muteren van gebruikers, rollen en rechten.

 • Het proactief zoeken naar verbeteringen in de applicaties en processen

Waar zijn we naar op zoek?

Omdat je veel vrijheid krijgt om je werkzaamheden in te delen vinden we het belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken én proactief te werk gaat. Je omschrijft jezelf als gedreven, resultaat- en klantgericht. Je beschikt over een (basis)kennis van cloud based applicatie architectuur, data integratie en API's. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke IT-functie. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift. Tot slot beschik je over HBO werk- en denkniveau. Het is geen vereiste dat je een bachelor diploma hebt behaald. Voor ons zijn jouw kwaliteiten en competenties net zo waardevol.

Kennis van relevante applicaties en automatiseringspakketten (zoals O365, Manus+, Treams, ADP, FreshDesk, Exact Globe en Exact Synergy) is een pré.

HI, WIJ ZIJN SPORTCITY 👋

Wij staan voor meer bewegen en zijn jouw sportclub om de hoek.

We werken met meer dan 2.500 collega's iedere dag opnieuw aan een stukje 'meer sport in je City'. En dat doen we niet alleen vanuit de club maar ook vanuit ons Servicekantoor in Amsterdam Zuidoost.

De huiselijke en open sfeer die we op onze clubs creëren, vind je ook terug op ons Servicekantoor. We zijn een jonge, dynamische en energieke organisatie en worden blij van blije leden. Tegen een potje tafeltennis of squash zeggen de meesten geen nee. Ben je niet zó sportief? Ook de minder sportievelingen onder ons voelen zich hartstikke thuis bij SportCity.

Wat wij jou bieden

 • 💸 een startsalaris gebaseerd op jouw kennis en werkervaring, voor deze functie is dat maximaal €3.500,- bruto o.b.v. 40 uur per week;

 • 😊 een open en gezellige bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is bij een sportieve en jonge organisatie;

 • ✈️ 25 vakantiedagen per jaar, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw;

 • 🏋️ sporten in meer dan 100 SportCity clubs;

 • 🏠 mogelijkheid om ook vanuit thuis te werken;

 • 🚙 gratis parkeren, maar ook op loopafstand van station Holendrecht;

 • 🚍 reiskostenvergoeding;

 • 🍎 elke dag vers fruit of andere snacks;

 • 💻 natuurlijk een laptop en E-SIM van ons;

Kom je bij de club?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Met vragen of twijfels kun je terecht bij onze Recruiter, Palma Ljubica via sollicitatie@sportcity.nl.