Clubmanager SportCity Veenendaal

Solliciteer nu

Clubmanager SportCity Veenendaal

Bij SportCity zijn we op zoek naar een Clubmanager om ons team in Veenendaal te komen versterken.

40 uur p/w · SportCity Veenendaal

Over de rol

Bij SportCity werken betekent: samen successen nastreven (en vieren), ruimte voor eigen initiatieven en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Als Clubmanager run jij de club en zorg je ervoor dat leden zich thuis voelen. Daarnaast heb je de juiste competitieve en commerciële instelling om je club naar een hoger niveau te tillen.

Wij zoeken een sterke Clubmanager

Onder jouw leiding worden zowel sportieve als commerciële doelen behaald. Jij wilt op beide vlakken resultaten boeken. Je sales-ervaring en analytische inzicht zorgen ervoor dat je kansen creëert en benut; zo haal je het maximale uit het potentieel van je club. Jij wilt de club laten groeien, hebt inzicht in en grip op de kosten en ziet het als een uitdaging gestelde doelen te bereiken. Je bent regelmatig in contact met je collega's op het Servicekantoor en de andere Clubmanagers over de ontwikkelingen binnen SportCity.

Wat vinden we belangrijk?

Je hebt ambitie: met jouw commerciële instelling zet je heldere plannen om in stijgende lijnen en groeiende cijfers. Daarnaast ben je ervan doordrongen hoe belangrijk het is dat mensen zich welkom voelen. Hospitality is een prioriteit voor jou en jij weet je team hiervan ook te doordringen. Jij hebt hbo werk- en denkniveau en hebt aantoonbare leidinggevende kwaliteiten. Affiniteit met de sport en/ of fitnesswereld is een pré.

De dag van een Clubmanager

Omdat contact met de leden in jouw functie essentieel is, sta je veel ‘op de vloer’ en breng je het merendeel van je tijd door met de leden in de fitness en de lounge. Je rechterhand is de Assistent Clubmanager; jullie samenwerking laat het team en de club soepel draaien. Je bent verantwoordelijk voor het het groepslessen- en specialistenaanbod, want jij weet als geen ander waar de leden behoefte aan hebben. Omdat we 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend zijn, verwachten we enige flexibiliteit. Je vindt het vanzelfsprekend dat je ook in de avonden en soms de weekenden werkt.

Gewenste ervaring

Als Clubmanager heb je ervaring in het operationeel aansturen van een team. Je bent een kei in het coachen van je collega’s. Je bent in staat om beslissingen te nemen die het team en de club sterker maken. Je begrijpt dat dat niet altijd even makkelijk is. Het principe practise what you preach past bij jou. Je legt moeiteloos contact met mensen en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je hebt creatieve en commerciële ideeën om je club te laten groeien.

Doorgroeimogelijkheden bij SportCity

Persoonlijke ontwikkeling nemen we serieus bij SportCity. Je kunt bij ons gaan voor de verdieping: door sportopleidingen te volgen. Of je kunt op een andere manier doorgroeien in de organisatie: bijvoorbeeld door de overstap te maken naar een grotere club. Of misschien ontdek je wel een hele andere functie op ons mooie nieuwe servicekantoor, ook dat is mogelijk bij ons.

Wat we jou als Clubmanager bieden

  • een leuke baan bij een jonge, sportieve organisatie;

  • een open bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is;

  • reiskostenvergoeding en pensioen;

  • sporten in onze clubs;

  • ontwikkelmogelijkheden doormiddel van onze eigen academy;

  • een salaris van maximaal € 2800,00 bruto per maand op basis van 40 uur.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Clubmanager? Dan horen we graag van je!