Fitnessinstructeur SportCity Amsterdam Cornelis Schuytstraat

Solliciteer nu

Fitnessinstructeur SportCity 

Bij SportCity Amsterdam Cornelis Schuyt zijn we op zoek naar een Fitnessinstructeur met minimaal FitVak A om ons team te komen versterken.

Part-time · SportCity Amsterdam Cornelis Schuytstraat

Help jij graag mensen met het behalen van hun sportdoelen en heb jij daarvoor de juiste kennis in huis? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen als Fitnessinstructeur?

Als Fitnessinstructeur speel jij een onmisbare rol in onze club. Je bent de drijvende kracht achter het begeleiden en ondersteunen van onze leden bij het bereiken van hun doelen. Bij nieuwe leden plan je een persoonlijk startgesprek in om hen te leren kennen en hun doelen helder te krijgen. Vervolgens stel je een op maat gemaakt trainingsprogramma op dat aansluit bij hun wensen.

Gedurende het traject blijf je nauw betrokken door regelmatige evaluatiemomenten in te plannen. Tijdens deze momenten bespreek je de voortgang en pas je eventueel het schema aan.

Als Fitnessinstructeur ben je geduldig en tegelijkertijd inspirerend. Je hebt de gave om mensen op de juiste manier te motiveren en je vindt het leuk om je kennis te delen. Dat ieder lid een andere behoefte heeft, begrijp jij als geen ander. Onze leden weten dat ze met al hun vragen bij jou terecht kunnen en jij staat altijd klaar om hen te helpen.

Je komt te werken in een enthousiast team van clubmedewerkers en vakspecialisten. Denk hierbij aan personal trainers, groepslesinstructeurs, fysiotherapeuten en een voedingsdeskundige.

Wat breng je mee?

Hospitality staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent geïnteresseerd in onze leden en weet waar hun behoeftes liggen. Je kan goed communiceren met diverse mensen en je zet, samen met het team, net die extra stap om ervoor te zorgen dat onze leden de club binnenkomen én verlaten met een glimlach. Verder herken jij jezelf in de onderstaande punten:

 • Je bent in het bezit van een sportdiploma of certificaat zoals Sport & bewegen, Fitvak A, AALO o.i.d.
 •  Lichte administratieve werkzaamheden zijn voor jou geen probleem;
 • Je bent gastvrij, enthousiast en toont initiatief;
 • Je houdt de sfeer, veiligheid en hygiëne op de club goed in de gaten;
 • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de fitnesswereld;
 • Je woont bij voorkeur binnen een straal van 15 kilometer van de club;
 • Je bent 16 tot 24 uur per week beschikbaar;
 • Je bent flexibel en vind het geen probleem om af en toe in de avonden en/of weekenden te werken. 

Team SportCity groeit dóór!

Bij SportCity krijg je alle ruimte om door te groeien in ons uitgebreide loopbaanpad. Je kunt bij ons voor de verdieping gaan door sportopleidingen te volgen, Fitvak A en B bijvoorbeeld, of trainingen zoals FunXtion en Les Mills-instructeur. Of je kunt op een andere manier doorgroeien in de organisatie bijvoorbeeld door (Assistent) Clubmanager te worden. Vertellen we je graag meer over!

Wat we jou als Clubmedewerker bieden?

 • Een leuke baan bij een jonge, sportieve organisatie;

 • Een open bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is;
 • Toffe doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld PT-er of Clubmanager;
 • Sporten in onze clubs;
 • Ontwikkelmogelijkheden doormiddel van onze eigen academy;
 • Als je 21 jaar of ouder bent, ontvang je een salaris van €1995,- bruto per maand op basis van 40 uur. Onder de 21 jaar geldt een leeftijdsschaal.

Interesse?

Wil je ons team komen versterken als Fitnessinstructeur? Dan horen we graag van je! Solliciteer via de gele button en wij nemen snel contact met je op.

Met vragen kun je terecht bij Jet van Houdt, clubmanager, via j.vanhoudt@sportcity.nl.