Fysiotherapeut

Solliciteer nu

Fysiotherapeut

Bij SportCity zijn we op zoek naar zelfstandige fysiotherapeuten die graag met ons samen willen werken. Ben jij geïnteresseerd? Lees hieronder in de vacature alle nodige informatie. 

Full-time / Part-time · Alle SportCity Clubs (m.u.v. Amsterdam)

Over de rol

Wij nodigen fysiotherapeuten met een bestaande of nieuwe praktijk van harte uit om zich bij ons te vestigen in één van onze SportCity-locaties. Als fysiotherapeut krijg je de mogelijkheid om jouw eigen praktijk te runnen binnen onze professionele omgeving. Dit biedt een unieke kans om je diensten aan te bieden aan onze leden en een breder klantenbestand op te bouwen.

Door je te vestigen in onze SportCity-locaties krijg je toegang tot een grote en diverse groep potentiële cliënten. Je kunt gebruikmaken van onze bestaande faciliteiten en ruimtes, waardoor je direct aan de slag kunt met het behandelen van cliënten.

Samenwerking

Als onderdeel van de samenwerking bieden wij jouw de mogelijkheid om in plaats van huur te betalen, 4 uur per week met ons samen te werken. Deze samenwerking kan verschillende vormen aannemen, zoals inloopavonden, het geven van clinics en andere gezamenlijke activiteiten die waarde toevoegen aan onze club en leden. We moedigen je aan om creatieve ideeën aan te dragen en samen te werken met ons team om deze uren op een zinvolle en effectieve manier in te vullen. Hierdoor kan jij je expertise delen, onze leden ondersteunen en tegelijkertijd je eigen praktijk verder ontwikkelen. 

We geloven dat deze vorm van samenwerking een win-winsituatie creëert, waarbij jij kan profiteren van de exposure en het potentieel nieuwe cliëntenbestand binnen onze club, terwijl wij hoogwaardige fysiotherapeutische zorg kunnen bieden aan onze leden. Samen kunnen we een dynamische omgeving creëren waarin gezondheid, sport en herstel hand in hand gaan.

Wat wij bieden?

  • De mogelijkheid om jouw praktijk te vestigen in onze SportCity-locaties m.u.v. regio Amsterdam;

  • Toegang tot een groot en divers klantenbestand;
  • Gebruik van bestaande faciliteiten en ruimtes;
  • Mogelijkheden voor samenwerking en netwerken met andere professionals binnen ons sportcentrum.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheid om je praktijk te vestigen in onze SportCity-locaties, nodigen we je uit om contact op te nemen met onze productmanager Specialist; Delano Vogel via delano@sportcity.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.