IT Ops Medewerker

Solliciteer nu

IT Ops Medewerker

Ben jij klaar om jouw IT-skills in te zetten voor SportCity? We zoeken een enthousiaste IT-er die de digitale ruggengraat van onze faciliteiten versterkt!

32 - 40 uur per week · Servicekantoor Amsterdam

Over de rol

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve IT Operations Medewerker om ons groeiende bedrijf te versterken. Als IT Operations Medewerker ben jij het aanspreekpunt voor gebruikers bij alle ICT-gerelateerde zaken. Jij zorgt ervoor dat onze hardware, software, telefonie en randapparatuur altijd optimaal functioneren en dat onze IT-projecten vlekkeloos verlopen.

Jij bent verantwoordelijk voor...

ICT-ondersteuning: Aanspreekpunt voor gebruikers bij ICT-gerelateerde zaken.

Accountbeheer: Verantwoordelijk voor applicaties zoals FreshDesk, Zoom, 1Password, Adyen, GidPro, VodafoneZiggo, Slack, Storm, Contentful, Apple (business, maps dev) en Google.

Support tickets: Oppakken van support tickets vanuit de organisatie.

Projecten: Ondersteuning bij grote IT-projecten en operationele ondersteuning binnen de organisatie (werkplek- en netwerkbeheer).

Hardware en software: Bestellen van de nodige hardware, installeren van benodigde software en inrichten van technische werkplekken.

Security: Borgen van security en AVG-compliance, inclusief CyberSecurity en Security Awareness.

IT Contractbeheer: Beheren van IT-contracten en controleren/fiatteren van inkomende facturen.

Telefonie, Cloud, netwerk en betaalterminals: Beheer van vaste en mobiele telefonie, CloudFlare, certificaten, DNS en van CCV-betaalterminals.

Advisering: Adviseren van huisvestiging over IT-gerelateerde zaken zoals PC's, beveiligingscamera’s en internet op clublocaties.

Waar zijn we naar op zoek?

Omdat je veel vrijheid krijgt om je werkzaamheden in te delen vinden we het belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken én proactief te werk gaat. Je omschrijft jezelf als flexibel, resultaat- en klantgericht. Je hebt in minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke IT-functie. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

HI, WIJ ZIJN SPORTCITY 👋

Wij staan voor meer bewegen en zijn jouw sportclub om de hoek.

We werken met meer dan 2.500 collega's iedere dag opnieuw aan een stukje 'meer sport in je City'. En dat doen we niet alleen vanuit de club maar ook vanuit ons Servicekantoor in Amsterdam Zuidoost.

De huiselijke en open sfeer die we op onze clubs creëren, vind je ook terug op ons Servicekantoor. We zijn een jonge, dynamische en energieke organisatie en worden blij van blije leden. Tegen een potje tafeltennis of squash zeggen de meesten geen nee. Ben je niet zó sportief? Ook de minder sportievelingen onder ons voelen zich hartstikke thuis bij SportCity.

Wat wij jou bieden

  • 💸 gebaseerd op jouw kennis en werkervaring ligt het startsalaris voor deze functie tussen €3.000,- en €3.500,- bruto o.b.v. 40 uur per week;

  • 😊 een open en gezellige bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is bij een sportieve en jonge organisatie;

  • ✈️ 25 vakantiedagen per jaar, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw;

  • 🏋️ sporten in meer dan 100 SportCity clubs;

  • 🏠 mogelijkheid om ook vanuit thuis te werken;

  • 🚙 gratis parkeren, maar ook op loopafstand van station Holendrecht;

  • 🚍 reiskostenvergoeding;

  • 🍎 elke dag vers fruit of andere snacks;

  • 💻 natuurlijk een laptop en E-SIM van ons;

Kom je bij de club?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Met vragen of twijfels kun je terecht bij onze Recruiter, Palma Ljubica via sollicitatie@sportcity.nl.