Medewerker City Kids Soest

Solliciteer nu

Medewerker City Kids Soest

Bij SportCity Soest zijn we op zoek naar een nieuwe collega om het City Kids team te komen versterken.

9 uur per week · 08:45 - 11:45 uur · SportCity Soest ·

Over de rol

Je komt te werken in de kinderopvang van SportCity. Als medewerker kinderopvang ben je verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van de allerkleinsten, terwijl hun ouders/verzorgers genieten van hun sportactiviteiten. In de opvang komen gemiddeld 10 kinderen per dag, verspreidt over verschillende tijdstippen. Jij vindt het leuk om activiteiten te bedenken, spelletjes te spelen en de kinderen te helpen met knutselen. Hoewel je zelfstandig werkt, sta je er niet alleen voor. Je kunt altijd terecht voor overleg of een praatje bij je collega's op de club. 

Over jou

  • Je kunt goed overweg met kinderen tussen de 0 en 4 jaar

  • Je bent creatief, energiek en hebt goede communicatieve vaardigheden.

  • Je zet veiligheid en verantwoord werken altijd voorop. 

  • Je bent in de ochtenden beschikbaar tot 11:45 uur en vindt het geen probleem om af en toe in het weekend te werken.

HI, WIJ ZIJN SPORTCITY 👋

Wij staan voor meer bewegen.

We werken met meer dan 2.500 collega's aan onze ambitie 'meer sport in je City'. Dat doen we vanuit onze 111 SportCity clubs én ons Servicekantoor in Amsterdam Zuidoost.

Onze leden volgen wekelijks honderden groepslessen, relaxen in de sauna en ontmoeten elkaar in de lounge. SportCity is een van de grootsten in de Nederlandse Sportbranche en we durven ook wel te zeggen dat we een van de gezelligste zijn!

Tussen het werken door zijn we dol op een potje tafeltennis, we komen elk kwartaal samen voor de landelijke SportCity-dagen én doen net dat beetje extra voor elkaar. Sluit jij je aan bij onze club?

Wat bieden wij jou

  • 💸 Als je 21 jaar of ouder bent, ontvang je een salaris van €2371,20 bruto per maand op basis van 40 uur. Onder de 21 jaar geldt een leeftijdsschaal;

  • 😊 een open en gezellige bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is bij een sportieve en jonge organisatie;

  • 🎉 een leuke, flexibele en vooral creatieve baan in een sportieve omgeving.

  • 🏋️ sporten in onze clubs;

  • 🚀 doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld clubmedewerker of clubmanager.

Solliciteer

Als jij een passie hebt voor het werken met kinderen en het creëren van een veilige en plezierige omgeving, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie! Solliciteer via de button en wij nemen snel contact met je op.