Personal Trainer SportCity

Solliciteer nu

Personal Trainer SportCity

Bij SportCity zijn we op zoek naar Personal Trainers om onze clubs te komen versterken.

Part-time · Alle SportCity Clubs (m.u.v. Amsterdam)

Over de rol

Als Personal Trainer ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van leden bij het behalen van hun persoonlijke (sport-)doelen. Je werkt bij ons als zelfstandige en hebt de vrijheid om je eigen klantenbestand op te bouwen en je eigen werktijden te bepalen. 

Heb jij een passie voor bewegen? Is gezondheid jouw ding? Help je graag mensen met het behalen van hun doelen, door middel van persoonlijke begeleiding en coaching? Is het antwoord op deze vragen ‘ja!’? Dan ben jij misschien wel de Personal Trainer waar wij naar op zoek zijn.

Wat ga je doen als Personal Trainer?

Als Personal Trainer ben jij de specialist in onze clubs. Je begeleidt onze leden naar hun persoonlijke doel. Je bent een echte ‘motivator’ en je energie werkt aanstekelijk. Ieder lid heeft andere behoeften, dat begrijp jij als geen ander. Jij kent de club op je duimpje. Samen met het team zet je net die extra stap om ervoor te zorgen dat onze leden de club binnenkomen én verlaten met een glimlach. Naast tips en advies, geef je ook (small group) trainingen, workshops en begeleid je nieuwe leden op de club. Dé manier om jouw bekendheid op de club en onder onze leden te vergroten.

Wat breng je mee?

Je voelt mensen goed aan en wijst ze de weg in het uitgebreide aanbod van de club. Door jouw enthousiaste houding en aanwezigheid zorg je ervoor dat leden plezier bij het sporten beleven. Deze eigenschappen passen bij jou:

 • Je verwelkomt bezoekers op gastvrije en spontane wijze.
 • Je houdt de sfeer, veiligheid en hygiëne op de club goed in de gaten.
 • Je hebt veel contact met onze leden; daarom zijn communicatieve vaardigheden belangrijk.
 • Je hebt ervaring in het begeleiden en coachen van klanten en het opstellen van eventuele trainingsschema's.
 • Lichte administratieve werkzaamheden zijn voor jou geen probleem.
 • Je bent in het bezit van een sportdiploma of certificaat zoals Sport & bewegen, Fitvak A, AALO o.i.d.
 • Je hebt een passie voor gezondheid en sport.

Sfeer maken

Met je team maak je van de club een community. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Waar ruimte is voor een praatje en waar mensen elkaar leren kennen. Die sociale rol past bij jou. Je legt makkelijk contact en mensen stappen graag op je af voor advies of zomaar een gesprekje in de Lounge.

Wat we jou als Personal Trainer bieden

 • De mogelijkheid om als zelfstandige te werken en je eigen klantenbestand op te bouwen.

 • Flexibiliteit in werktijden en locatie.

 • Ondersteuning bij het opbouwen van je klantenbestand en het promoten van jouw diensten.

 • Personal Trainers werken bij ons volgens het SportCity-model, waarin je wekelijks een aantal uur beschikbaar bent voor de club en daarnaast de vrijheid hebt om onbeperkt je eigen klanten te begeleiden. Hiervoor heb je de hele club tot je beschikking.

Meer weten? Neem gerust contact op met onze productmanager Specialisten; Delano Vogel (delano@sportcity.nl). Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Wil jij graag als Personal Trainer aan de slag bij SportCity? Reageer dan via onderstaande button. 

Op het sollicitatieformulier kun je aangeven op welke club je wilt werken, we zijn voor al onze clubs op zoek naar Personal Trainers.