Projectmanager Product

Solliciteer nu

Projectmanager Product

Ben jij een echte regelaar en zit plannen en organiseren in je DNA? Gaat daarnaast jouw hart sneller kloppen van samenwerken met sportspecialisten? Dan is de rol van Projectmanager Product bij SportCity misschien wel op jouw lijf geschreven!

32 - 40 uur per week · Servicekantoor Amsterdam

Over de rol

Als Projectmanager Product bij SportCity ondersteun je onze Manager Product bij alle voorkomende daily business van de afdeling Product. Team Product houdt zich bezig met alle aspecten rondom de groepslessen die worden gegeven op onze clubs en de diensten die onze specialisten aanbieden (Personal Trainers, Freelancers, Fysiotherapeuten, Leefstijlcoaches, Voeding diëtisten etc.).

Samen met de Manager Product werk je aan diverse projecten gericht op productontwikkeling en -verbetering. Naast de volledige planning, uitvoering en reflectie van projecten ben jij hét aanspreekpunt voor onze groepslesinstructeurs, personal trainers, specialisten en voor onze clubmanagers op het gebied van productaanbod. Zo kunnen bijvoorbeeld clubmanagers bij jou terecht als zij advies nodig hebben over wijzigingen in hun groepslesrooster en kunnen PT’ers alle vragen die zij hebben over hun werkzaamheden en/of contract aan jou stellen.

Waar jij als Projectmanager Product nog meer aan werkt:

 • Diverse administratieve taken waaronder het verzamelen van relevante informatie en data voor rapportages en analyses;

 • Het organiseren van trainingen en events voor de specialisten;

 • Het informeren van de clubs over het implementeren van (nieuw) productaanbod;

 • Het beheren van documentaties, activeringen en verslaggevingen

Waar zijn we naar op zoek?

Structuur aanbrengen en organiseren is iets waar jij heel gelukkig van wordt. Dat gaat je ook goed af omdat je erg nauwkeurig werkt. Je werkt graag zelfstandig en handelt proactief. Verder ben jij communicatief sterk en weet je je communicatiestijl aan te passen aan de persoon waarmee je communiceert. Jij kunt je goed bewegen binnen een informele organisatie maar kunt net zo goed formeel acteren. Tot slot ben je enthousiast om veel te leren on the job. Je hoeft dus niet per se bakken met ervaring in de sport mee te nemen, zolang je maar leergierig bent.  

Verder vinden we het fijn als je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Een HBO-diploma is geen vereiste. Een goede basiskennis in Excel neem je mee en affiniteit met sport is een pré.

HI, WIJ ZIJN SPORTCITY 👋

Wij staan voor meer bewegen en zijn jouw sportclub om de hoek.

We werken met meer dan 2.500 collega's iedere dag opnieuw aan een stukje 'meer sport in je City'. En dat doen we niet alleen vanuit de club maar ook vanuit ons Servicekantoor in Amsterdam Zuidoost.

De huiselijke en open sfeer die we op onze clubs creëren, vind je ook terug op ons Servicekantoor. We zijn een jonge, dynamische en energieke organisatie en worden blij van blije leden. Tegen een potje tafeltennis of squash zeggen de meesten geen nee. Ben je niet zó sportief? Ook de minder sportievelingen onder ons voelen zicht hartstikke thuis bij SportCity.

Wat wij jou bieden

 • 💸 een startsalaris tussen €2.500,- en €2.800,- bruto o.b.v. 40 uur per week, gebaseerd op jouw kennis en werkervaring;

 • 🏠 mogelijkheid om 40% van de week ook vanuit de club bij jou in de buurt te werken;

 • 😊 een open en gezellige bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is bij een sportieve en jonge organisatie;

 • ✈️ 25 vakantiedagen per jaar, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw;

 • 🏋️ sporten in meer dan 100 SportCity clubs;

 • 🚙 gratis parkeren, maar ook op loopafstand van station Holendrecht;

 • 🚍 reiskostenvergoeding;

 • 🍎 elke dag vers fruit of andere snacks;

 • 💻 natuurlijk een laptop en E-SIM van ons;

Kom je bij de club?

Herken jij jezelf grotendeels in deze functie en wil je ons team komen versterken als Projectmanager Product? Dan horen we graag van je!

Met vragen of twijfels kun je terecht bij onze Recruiter, Palma Ljubica via sollicitatie@sportcity.nl.