Stage op de Club

Solliciteer nu

Stage

Bij SportCity zijn we altijd op zoek naar stagiaires om ons team te komen versterken.

Internship · Alle SportCity Clubs in Nederland

Over de rol

Wil jij op een sportieve manier jezelf willen ontwikkelen?

Dan ben jij misschien de stagiair(e) die wij zoeken!

Wil jij stage lopen bij SportCity? Dat kan! Gedurende het hele jaar zoeken wij stagiaires. Op verschillende clubs zijn er mogelijkheden en ook op het servicekantoor in Amsterdam zoeken wij met regelmaat stagiaires.

Stage bij SportCity:

Stage lopen bij SportCity! Hoe gaaf is dat? Als stagiair(e) tel je écht mee en doe je bij ons mee in het bedrijfsproces. We horen graag van je welke ideeën je hebt, hoe je tegen verschillende zaken aankijkt en wat er in jouw ogen verbeterd kan worden. Als stagiair(e) bij SportCity haal je natuurlijk ook wel eens een kopje koffie voor je collega, maar zien we je vooral als medewerker van de toekomst. Je staat onze leden te woord op de club en ondersteunt je collega’s op de club waar nodig.

We zijn ook nog eens een SBB erkend leerbedrijf, wat betekent dat je voor veel opleidingen bij SportCity stage mag lopen. Wij geven we je graag de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien!

Wat vinden we belangrijk?

We verwachten dat je enthousiast en flexibel bent. Welke opleiding je ook doet, het is belangrijk dat je goede sociale en communicatieve vaardigheden hebt. Als stagiair(e) binnen SportCity maak je graag een social talk met onze leden en geef je ze een welkom gevoel. Wij geloven erin dat jij als stagiair(e) ook het verschil kunt maken.

Wat we jou als Stagiair(e) bieden

  • een toffe stage bij een jonge, sportieve organisatie

  • een open bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is

  • toffe doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Clubmedewerker, PT-er of Clubmanager

  • een stagevergoeding bij een stage van minimaal 2 dagen per week (geldt alleen voor de MBO opleidingen richting Sport en/of Hospitality en alle HBO opleidingen)

Solliciteer

Wil jij een stage bij SportCity? Dan kan je de club bezoeken waar je het liefst stage wilt lopen en vragen naar de mogelijkheden. Dat scheelt want dan heb je meestal gelijk antwoord! 

Wil je toch liever digitaal solliciteren? Dan kan door middel van de sollicitatie button!